Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Copyright
Houtzagerij Demey is de houder van de auteursrechten op deze website. Tenzij met voorafgaande en schriftelijke goedkeuring, is elke reproductie, zelfs gedeeltelijk, van deze website of zijn inhoud, onder welke vorm ook, waaronder bij wijze van fotokopie, fotografie, microfilm, magnetische band, discette en elk ander elektronisch middel, verboden. Indien u gebruik wenst te maken van de inhoud van deze website, gelieve contact op te nemen met Frans Demey, Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..

Aansprakelijkheid
Deze website werd gecreëerd om een algemene informatie te geven aan de bezoeker, en de website zal of kan regelmatig worden bijgewerkt. De informatie op deze website is bedoeld voor louter persoonlijk gebruik van de bezoeker. Elk ander gebruik is verboden. Houtzagerij Demey wijst elke verantwoordelijkheid af inzake het gebruik van de inhoud van de website.

Hyperlinks
Houtzagerij Demey kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van websites waarnaar de bezoeker wordt verwezen. De verwijzing naar deze websites heeft enkel tot doel om informatie te vervolledigen.

www.houtdemey.be utilise des cookies. En poursuivant la navigation, vous autorisez explicitement l’utilisation des cookies.